Om oss

Vilka är vi?

Vi är två killar Anders Björklund och Andrej Blyumin som tagit examen i marinteknik på Xenter yrkeshögskola i Tumba, Stockholm. Det är den enda yrkeshögskola i Sverige som utbildar marintekniker. Vi är stolta över att vi är två av den första kullen i utbildningens historia som tagit examen som marintekniker.

Båda två älskar sjölivet, fiske och har skruvat med båtar, motorer och bilar sedan tidigare. Vi känner oss nu trygga med att möta den marina branschen och den nya marinteknik som fullständigt exploderar på marknaden med den kunskap vi fått genom utbildningen. Vi har även under utbildningen skaffat oss en del kontakter som tex Marinkraft, Sweboat, Marinshopen och andra företag inom den marina branschen som står bakom denna utbildning.

Varför har vi gått denna utbildning?

Bristen på utbildade marintekniker som kan möta branschens utveckling är skyhög. Vi står redo för att hjälpa dig som kund med hög service, god kvalitet utifrån dina önskemål.
Vi har en öppen dialog så att arbetet blir till belåtenhet för dig.

Vad kommer vi erbjuda?

Vi kommer att erbjuda service och reparationer på båtmotorer och båtar. Vinterkonservering av motorer och vinterförvaring hos oss av båtar med krympplast utomhus på vår inhägnade gård.

Om du ej får plats hos oss med din båt på kan vi erbjuda plastning med krympplast av din båt hemma hos dig, då vi båda är certifierade inom Heta arbeten. Plastning med krympplast är en bra täckningsmetod av båtar som håller fukten borta under vintern och är lätt att ta bort när det är dags för sjösättning.

Vart finns vi?

Vi möter våra kunder både i lokalen och ute på fältet. Vi jobbar som mobila marintekniker med servicebil över hela Värmland samt i vår lokal på Skåre, Fjärrviksvägen 2A i Karlstad.

Mer information och uppdateringar kommer löpande på denna sida om vad som händer i den marina branschen och vad vi som företag erbjuder.

Väl mött.

Med vänlig hälsning
Anders och Andrej

Marinfabriken AB
Fjärrviksvägen 2A
653 50 Karlstad

Telefon: 054-678 04 40

Kontor: info@marinfabriken.se

Verkstad: verkstad@marinfabriken.se

Försäljning: forsaljning@marinfabriken.se

www.marinfabriken.se

Facebook: Marinfabriken AB

Instagram: @marinfabriken_ab

© 2019 Marinfabriken AB