Om Marinfabriken

Marinfabriken startades i juli 2019 med mål att bedriva en service av högsta kvalitet och få er kunder att känna er bekväma med Marinfabriken som företag.

Jag heter Anders Björklund och har tagit examen i marinteknik på Xenter yrkeshögskola i Tumba, Stockholm. Det är den enda yrkeshögskola i Sverige som utbildar marintekniker. Jag är stolt över att vara en av de första i utbildningens historia som tagit examen som marintekniker.

Jag älskar sjölivet, fiske och har skruvat med båtar och motorer sedan tidigare. Jag känner mig nu trygg att möta den marina branschen och den nya marinteknik som fullständigt exploderar på marknaden med den kunskap jag fått genom utbildningen. Jag har även under utbildningen skaffat en del kontakter som tex Marinkraft, Sweboat, Marinshopen och andra företag inom den marina branschen som står bakom denna utbildning.

Varför har jag gått denna utbildning?

Bristen på utbildade marintekniker som kan möta branschens utveckling är skyhög. Jag står redo för att hjälpa dig som kund med hög service, god kvalitet utifrån dina önskemål.
Jag har en öppen dialog så att arbetet blir till belåtenhet för dig.

Vad erbjuder Marinfabriken?

Marinfabriken erbjuder service och reparationer på båtmotorer och båtar. Vinterkonservering av motorer, vinterförvaring av båtar med krympplast utomhus på inhägnad gård .

Om du ej får plats på Marinfabriken med din båt så kan jag erbjuda plastning med krympplast av din båt hemma hos dig, då jag är certifierad inom Heta arbeten.

Plastning med krympplast är en bra täckningsmetod av båtar som håller fukten borta under vintern och är lätt att ta bort när det är dags för sjösättning.

Vart finns Marinfabriken?

Jag jobbar som mobil marintekniker med servicebil över hela Värmland samt i lokalen på Skåre, Fjärrviksvägen 2A i Karlstad.

År 2023 kom även fisket in i företaget, vi har en butiksdel i lokalen med fiskeredskap från kända fiskegrossister i Sverige och Tyskland. Vi har som mål framöver att öppna en webshop med både fiskeredskap och en reservdelsbutik för motorer/båtar när företaget är redo för det.

Mer information och uppdateringar kommer löpande på denna sida om vad som händer i den marina branschen och vad Marinfabriken erbjuder som företag.

Väl mött!

Rulla till toppen