Fiske

I månadskiftet mars/april våren 2023 är vår förhoppning att fiskebutiken i lokalen är iordningställd. Då kommer vi även erbjuda ett bra fiskesortiment för såväl sportfiskaren som fritidsfiskaren.

Vi är stolta och glada över att vara återförsäljare till sportfiskegrossister både i Sverige och Tyskland. Det vi inte har hemma i butiken kan vi ta hem med snabb leverans. Wiggler och Stoxdal är två stora sportfiskegrossister i Sverige och Balzer är en stor sportfiskegrossist i Tyskland. Du kan titta i deras kataloger under respektive företag genom att klicka på Katalog.


WIGGLER!

Wiggler grundades i början av 50-talet i Göteborg och började huvudsakligen med att gjuta sänken, pilkar och liknande. Wiggler draget och Viking Herring var några av de första dragen som tillverkades och som fortfarande finns på marknaden!

Katalog WIGGLER


STOXDAL!

STOXDAL är en sportfiskegrossist med lång erfarenhet från branschen. Bolagets ägare, Christer Lindholm, har ett brett kunnande och god branschkännedom då han varit verksam som sportfiskegrossist i över 25 år.

Katalog StoXdal


BALZER!

Balzer fishing är en av de ledande sportfiskegrossisterna i Tyskland och startade sin verksamhet redan 1949.

Katalog BALZER

Rulla till toppen